Téli csemege recept:
Hozzávalók:
20 dkg aszalt szilva
16 dkg darált dió
3 tojás
0,5 dl tej
6 dkg cukor
csipetnyi őrölt fahéj
6 dkg liszt
6 dkg zsemlemorzsa
olaj
Téli csemege elkészítése:
Az aszalt szilvákat annyi vízben, amennyi ellepi megpároljuk.Lehűtjük és a magját az egyik végén kinyomjuk.A tejet felforraljuk és a darált dióra öntjük.A leforrázott diót össszedolgozzuk egy tojással, cukorral és az őröl fahéjjal fűszerezzük.A krémet nyomózsákba tesszük és megtöltjük vele a szilvákat.A töltött szilvaszemeket lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk, majd forró olajban pirosra sütjük őket.
Tipp: Hidegen és melegen tálalva is isteni!
Üdvözöllek az oldalamon, örülök, hogy benéztél!Az oldal célja, hogy összegyűjtse Neked a hétköznapi, a különleges, az exkluzív az olcsó recepteket, a salátákat, a leveseket, a sütiket és a főételeket!Egyszóval legyen minden egy helyen, hogy ne kelljen órákig botorkálni az interneten, ha keresel egy receptet.Remélem Te is megtalálod a kedvedre való recepteket.Az oldalon természetesen minden recept ingyenes.De természetesen ha fizetni akarsz a receptekért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt és vegyél egy szakácskönyvet!
2008. december 17., szerda
Teli csemege recept
Címkék:
edesseg,
edesseg receptek,
edessegek,
etel,
finom receptek,
gyumolcs,
recept,
receptek,
sokrecept,
szilva,
teli recept
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése