Tarka zöldségfelfújt recept
Hozzávalók:
500 g héjában főtt krumpli
1 piros és 1 zöld kaliforniai paprika
150 g csemegekukorica
200 g gomba
1 szál póréhagyma
só
bors
250 ml tejszín
4 tojás
1 ek bazsalikom
75 dkg reszelt sajt
3 ek metélőhagyma
Tarka zöldségfelfújt elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, felszeleteljük és a paprikát feldaraboljuk.A kukoricát lecsöpögtetjük ha konzerv és a gombát megtisztítjuk, majd szeletekre vágjuk.Ezután a póréhagymát is felszeleteljük. A hozzávalókat megfűszerezzük sóval és borssal, összevegyítjük őket, majd tűzálló tálba fektetjük.A tejszínt a tojással és a bazsalikommal, sóval, borssal elkeverjük, majd belevegyítjük a sajtot is.Végül ezt az öntetet a zöldségekre öntjük és már tehetjük is a sütőbe. A sütőt nem szükséges előmelegíteni.
Tipp: Ha a sütési idő felénél alufóliával letakarjuk a felfújtat, nem barnul meg a teteje.
Üdvözöllek az oldalamon, örülök, hogy benéztél!Az oldal célja, hogy összegyűjtse Neked a hétköznapi, a különleges, az exkluzív az olcsó recepteket, a salátákat, a leveseket, a sütiket és a főételeket!Egyszóval legyen minden egy helyen, hogy ne kelljen órákig botorkálni az interneten, ha keresel egy receptet.Remélem Te is megtalálod a kedvedre való recepteket.Az oldalon természetesen minden recept ingyenes.De természetesen ha fizetni akarsz a receptekért, akkor nyugodtan zárd be ezt az oldalt és vegyél egy szakácskönyvet!
2008. december 16., kedd
Tarka zoldsegfelfujt (vegetáriánus recept)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése